top of page

Agro & KMO

Energie, van A tot Z

Oplossingen voor energie op bedrijfsniveau. Wij staan in voor ontwerp en installatie van

  • Middenspanningscabines

  • Laagspanning

  • Grootschalige PV installaties

  • Laadpalen

  • Energiemanagement

  • Energieopslag

zonnepanelen kippenstal.jpg

Middenspanningscabines

Heeft uw bedrijf nood aan een hoger aansluitvermogen? Wenst u te besparen op de distributiekosten? Of is een MS cabine een vereiste voor het plaatsen van een PV installatie? Wij bouwen  middenspanningscabines voor landbouw en KMO naar uw noden en wensen.

Cabine 1000kva+630.jpg

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een interessante investering voor uw bedrijf.

Elk project begint met een detailstudie,, waarbij we de verwachte opbrengsten evalueren en het systeem optimaal dimensioneren. Hierbij leggen we de klemtonen op kwaliteit en duurzaamheid.

Steen multitech levert een totaaloplossing. Dit betekent dat wij ook instaan voor de nodige aanvragen, keuringen en oplevering.

industriele elektriciteit.jpg

Laagspanningsistallatie en vermogensborden

Bij de plaatsing van een middenspanningscabine of grootschalige PV installatie is een bedrijfszekere energieverdeling noodzakelijk. 
Steen multitech ontwerpt en realiseert laagspanningsinstallaties op maat van uw project en met oog op de toekomst. Hier wordt maximaal rekening gehouden met de groei van het bedrijf en eventuele noden in de toekomst. De klemtoon ligt op betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Ook noodstroominstallaties (noodstroomgenertoren of back-up systemen) kunnen geïmplementeerd worden.

batterij.jpg

Innovatieve energieopslag

Energie is kostbaar. Inzetten op batterijen bied kansen om die kostbare, hernieuwbare energie maximaal te benutten. Het slim aansturen van een batterij geeft tevens de mogelijkheid om energie op te slaan indien de marktsituatie gunstig is. Zo kunnen bijkomende besparingen op de energiefactuur gerealiseerd worden.

bottom of page